Scroll Top

Op donderdag 29 september 2022 organiseren de Vrijwilligerssteunpunten van Middelburg en Vlissingen en HZ University of Applied Sciences weer een grote Vrijwilligersmarkt.

Vrijwilligersorganisaties krijgen de gelegenheid om hun organisatie te presenteren, nieuwe vrijwilligers te werven en andere vrijwilligersorganisaties te ontmoeten. Hierbij nodigen we jullie graag uit om deel te nemen.

Iedereen met belangstelling voor vrijwilligerswerk die zich graag wil oriënteren op de mogelijkheden is welkom de markt te bezoeken. Vanuit de HZ komen er eerstejaars studenten van de studierichtingen Social Work, Pedagogiek, Verpleegkunde, Pabo en mogelijk meer studierichtingen. De studenten doen vrijwilligerswerk in het kader van een werkveldoriëntatie (bij 3 organisaties, ieder 40 uur) en/of het vak HZ Personality.

Even sfeer proeven? Bekijk hier het verslag van de live-editie in 2018.

We verzorgen in samenwerking de promotie van de markt en betrekken ook jullie daar graag bij door met jullie posters en social media afbeeldingen te delen; samen bereiken we veel mensen.

Wanneer en waar?

De Vrijwilligersmarkt vindt plaats op donderdag 29 september 2022 van 14.30 – 17.30 uur op de begane grond en het souterrain van de ZB aan de Kousteensedijk 7 te Middelburg.

Er is plaats voor 60 vrijwilligersorganisaties en maximaal 2 vertegenwoordigers per organisatie. Er is voor iedere organisatie een tafel en 2 stoelen. Je kunt promotiemateriaal meenemen dat past op een tafel van 1.60 m breed. Er is geen ruimte voor banners; wij zorgen op iedere tafel voor een naambord van je organisatie met jullie logo.

Aanmelden

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel vragen we jullie om samen met ons enthousiaste gastheren en gastvrouwen te zijn voor alle bezoekers.

Meld je – liefst zo snel mogelijk en uiterlijk 8 september – aan via een e-mail aan vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl of via 06-5165 1962 / 06-8222 7382.

Vermeld s.v.p. de volgende gegevens:

Naam organisatie:

In welke regio is jouw organisatie vooral actief:

Naam, e-mail & telefoonnummer vertegenwoordiger 1:

Naam vertegenwoordiger 2:
Voeg s.v.p. jullie logo toe in PDF of afbeelding formaat.

Ontvangstbevestiging en verdere informatie
We verwerken de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst en diversiteit / regio. We sturen je per mail een ontvangstbevestiging en na 8 september volgt verdere praktische informatie.

We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

Neem bij vragen gerust contact op met een van ons.

Esther Braat en Rose Mandungu, HZ University of Applied Sciences
Marieke Besuijen en Debby Wolff, Vrijwilligerspunt Vlissingen 0118-487161 / vrijwilligerspunt@vlissingen.nl

Janneke Nijssen en Sacha de Koning, Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig (Welzijn Middelburg) 06-5165 1962 / 06-8222 7382 / vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl