Scroll Top

Met de Frans Naereboutprijs zet de gemeente Vlissingen eens in de 2 jaar een vrijwilliger en organisatie in het zonnetje, die op een aansprekende en verdienstelijke wijze actief zijn binnen de Vlissingse samenleving. De jury van de Frans Naereboutprijs is op zoek naar 2 nieuwe juryleden.

De jury van de Frans Naereboutprijs bestaat uit 5 juryleden, allen met een eigen achtergrond. Zij vertegenwoordigen de volgende disciplines: sport, bedrijfsleven, politiek, zorg en sociaal domein. Wij zijn op zoek naar een jurylid met een sportachtergrond en een jurylid met een achtergrond binnen de zorg. Burgemeester en wethouders verzoeken gegadigden om zich hiervoor aan te melden.

 

Heeft u belangstelling of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt Vlissingen via vrijwilligerspunt@vlissingen.nl of telefoonnummer 0118-487000. Reageren kan tot 17 maart 2023.

 

Frans Naereboutprijs

Vrijwilligers zijn van grote waarde voor de samenleving. Zij zetten zich belangeloos in voor anderen. Scholen, verenigingen en organisaties kunnen zonder hen bijna niet blijven bestaan. Ook zijn het de vrijwilligers die de leefbaarheid in de straat of wijk verhogen. Het meeste vrijwilligerswerk speelt zich af achter de schermen. Met de Frans Naereboutprijs zet de gemeente Vlissingen eens in de 2 jaar een vrijwilliger en organisatie in het zonnetje. De prijsuitreiking vindt doorgaans plaats op of rond 7 december (Nationale Vrijwilligersdag) tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Logo FN prijs