Scroll Top

Vrijwilligersmarkt 2024

Locatie: HZ University of Applied Sciences, Edisonweg 4, 4382 NW Vlissingen.

Op donderdag 3 oktober 2024 organiseren de Vrijwilligerssteunpunten van Middelburg en Vlissingen en HZ University of Applied Sciences weer een grote Vrijwilligersmarkt.

Vrijwilligersorganisaties krijgen de gelegenheid om hun organisatie te presenteren, nieuwe vrijwilligers te werven en andere vrijwilligersorganisaties te ontmoeten. Hierbij nodigen we jullie graag uit om deel te nemen.

Iedereen met belangstelling voor vrijwilligerswerk die zich graag wil oriënteren op de  mogelijkheden is welkom de markt te bezoeken. Vanuit de HZ komen er eerstejaars studenten van de studierichtingen Social Work, Pedagogiek, Verpleegkunde, Pabo en mogelijk meer studierichtingen. De studenten doen vrijwilligerswerk in het kader van een werkveldoriëntatie (bij 3 organisaties, ieder 40 uur) en/of het vak HZ Personality.

Even sfeer proeven? Bekijk hier het verslag van de live-editie in 2023.

We verzorgen in samenwerking de promotie van de markt en betrekken ook jullie daar graag bij door met jullie posters en social media afbeeldingen te delen; samen bereiken we veel mensen.

Verslag van de Vrijwilligersmarkt 2023

Video Afspelen

Aanmelden

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel vragen we jullie om samen met ons enthousiaste gastheren en gastvrouwen te zijn voor alle bezoekers.

Meld je- liefst zo snel mogelijk en uiterlijk 23 september aan:

    Waar en Wanneer?

    De Vrijwilligersmarkt vindt plaats op donderdag 3 oktober 2024 van 14.30 – 17.00 uur in het atrium van HZ University of Applied Sciences, Edisonweg 4, 4382 NW Vlissingen.

    Er is plaats voor 60 vrijwilligersorganisaties en maximaal 2 vertegenwoordigers per organisatie. Er is voor iedere organisatie een tafel en 2 stoelen. Je kunt promotiemateriaal meenemen dat past op een tafel van 1.60 m breed.