Scroll Top

Wanneer je jongeren wilt betrekken bij jouw organisaties, dan moet je ze eerst zien te bereiken. Een gemiddeld mens krijgt iedere seconde 11.00.000 (!) prikkels op zich afgevuurd. Alle schermen en vormen van social media, sport, studie, hobby’s en vrienden: alles vraagt om aandacht en kan de agenda van een jongere overvol maken.

Tegelijkertijd zien we dat jongeren een verlangen hebben om van betekenis te zijn. Om een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. Ze willen graag van betekenis zijn. Als zij bij jouw organisatie aanhaken kun jij ze helpen om die betekenisgeving vorm te geven. Je kunt jongeren bereiken wanneer je aansluit op hun interesses, kwaliteiten en verlangens. In deze training leer je hoe dat moet. Stap voor stap werken we aan jullie wervingsstrategie. Je leert waar je de jongeren vindt en hoe je bekendheid onder jongeren kan genereren. Daarnaast gaan we in deze training samen met jou ontdekken hoe je jongeren kunt bereiken met de unieke boodschap van jullie organisatie.

Deze training is bedoeld voor organisaties die al werken met vrijwilligers of willen gaan beginnen daarmee en verbinding willen maken met jonge vrijwilligers. Wil jij inzicht in jouw persoonlijke beweegredenen en missie? En inzicht in het ‘waarom’ van jouw organisatie? Dan is deze training perfect voor jullie!

Wanneer en waar?

Woensdag 14 mei 2024

Van 15:00 uur tot 17:00 uur in het stadhuis van Vlissingen.

Meedoen?

Meld je s.v.p. aan via het aanmeldformulier

Er is plaats voor maximaal 20 personen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Kennisplatform